Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

Sillamäe kandist leiti kaunis tõukass koos poegadega, kelle puhul paistab silma huvitav detail

Copy
Katarina
Katarina Foto: Cats help MTÜ

Katarina on Sillamäe kandist suvilarajoonist leitud kass, kes saabus Cats Help MTÜ hoole alla koos poegadega. Sotsiaalne ja sõbralik loom on ilmselt olnud kellegi kodukass, kuid tema mineviku kohta pole kahjuks rohkem teada.

«Ta on suhtlemisaldis ja talle meeldib inimese seltskond. Ta võib truu koerana perenaisel kannul käia ja oodata, kuni lõpuks maha istutakse ja ta saab kätte selle tähelepanu, mis õigusega talle kuulub. Katarina armastab paisid ja tuleb kaissu magama,» ütlevad Cats Helpi vabatahtlikud. Arstid on Katarina vanuseks pakkunud umbes 6–7 aastat.

Katarina
Katarina Foto: Cats help MTÜ

Kuigi emakass on sõbralik, olid tema pojad leidmise hetkel väga metsikud ning vajasid sotsialiseerimist. Kaks neist, Hamilton ja Lando, on nüüdseks sotsialiseeritud ning valmis minema uude koju. 

Lando
Lando Foto: Cats Help

Huvitav on asjaolu, et pesakonna kassidest meenutab välimuselt siiamit vaid üks kass, Lando. Teised pojad oleks nagu hoopis teisest pesakonnast ning on must-valged ja triibulised. «Kassid võivad poegi saada mitme isaga,» toob Cats Helpi esindaja välja.

Hamilton
Hamilton Foto: Cats Help

Ühe pesakonnana ilmavalgust nägevatel kassipoegadel võib tõepoolest olla erinev isa. Kassiemal võib olla nii palju partnereid, kui tal on poegi. Näiteks kui kassil on kolm poega, võib igal pojal olla erinev isa, kirjutab wagwalking.com.

Must-valge Mürts ja triibuline Eddy.
Must-valge Mürts ja triibuline Eddy. Foto: Cats Help

Kassidele saad kodu pakkuda selle lingi kaudu.

Tagasi üles