Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

TÄHELEPANU, KOERASÕBRAD See on midagi teile!

Copy
Armastatud näitlejal Rob Lowel on väiksekasvuline koeratõug Jack Russelli terjer.
Armastatud näitlejal Rob Lowel on väiksekasvuline koeratõug Jack Russelli terjer. Foto: Shutterstock

Kui olete loomadest rääkivate dokumentaalfilmide fänn, tasub kindlasti vaadata Netflixi uusimat koertest rääkivat dokumentaali «Inside the Mind of a Dog», mille jutustajaks on tuntud näitleja Rob Lowe. Film viib vaataja koerte siseellu ja pakub meile seal rikkalikku teavet nende psühholoogia kohta. 

Dokumentaalfilm keskendub koerte haistmismeele tähtsusele, nende suhtlemisele näoilmete kaudu ning eriliselt sellele, kuidas suhtleb koer oma lähedase inimesega. Kõik, kes on kunagi tahtnud mõista, kuidas koerad toimivad, leiavad sellest filmist palju huvitavat. Hea uudis on see, et film on olnud juba alates 9. augustist Netflixis vaadatav. 

Armastatud näitleja Rob Lowe, kes on ise koeraomanik ja suur loomaarmastaja, on ideaalne valik selle südamliku dokumentaali jutustajaks. Tema jagatud postitus kogus Instagramis palju kommentaare, milles inimesed väljendavad oma vaimustust filmi üle. 

Wall Street Journal andis dokumentaalile kiitva hinnangu, rõhutades filmi võlu ja rikkalikku teavet koerte psühholoogia kohta. John Andersoni sõnul paljastab dokumentaal palju huvitavat, näiteks, kuidas koerad suhtlevad oma silmade kaudu ja milline on nende ajalugu.

«Inside the Mind of a Dog» toob vaatajateni teaduslikud ja emotsionaalsed teadmised meie armastatud neljajalgsetest sõpradest ning Lowe'i soojus ja huumor lisavad filmile veelgi väärtust. See on tõeline maiuspala kõigile koerasõpradele!

Tagasi üles