Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Läänemaa järves hulpis õõvastav leid: me ei saanud aru, kas see on kass või koer

Illustreeriv foto. Hukatud loom leiti Veskijärve äärest, kus inimesed käivad peredega ujumas ja puhkamas.
Illustreeriv foto. Hukatud loom leiti Veskijärve äärest, kus inimesed käivad peredega ujumas ja puhkamas. Foto: Shutterstock

Läänemaa vabatahtlikud loomapäästjad said telefonikõne, et Veskijärvest on leitud kott looma surnukehaga. Kohale kiirustanud päästjad pidid paluma loomaarsti abi, et saada selgust, kas kotiga oli vette visatud kass või koer. 

Läänemaal Veskijärvest leiti väga jõhkralt uputatud looma surnukeha. Vabatahtlikud loomapäästjad paluvad võimalike teadjate abi, et leida hukkunud looma omanik.

Läänemaal Nõval Veskijärvel leiti veest kott, mille sees oli telliskivi ja looma surnukeha. Korjus oli nii halvas seisus, et vabatahtlikud loomapäästjad palusid loomaarstilt abi, et aru saada, kas tegu oli kassi või koeraga. Selgus, et jõhkralt uputatu oli lömmis ninaga kass. 

Läänemaa vabatahtlikud loomapäästjad kiisu surnukehalt kiipi ei leidnud. Nad matsid kassi maha ja paluvad inimeste abi: kui keegi teab, kellele kass kuuluda võis, võtta palun ühendust Facebooki postituses olevate kontaktide kaudu. 

Tagasi üles