Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

PÄEVAKÄPP Imekaunis 11-aastane kass ootab uut kodu juba 4 aastat

Copy
Elisabeth
Elisabeth Foto: MTÜ Tartu Kassikaitse

Kui Elisabeth Tartu Kassikaitse hoole alla jõudis, olid vabatahtlikud kindlad, et ta saab kiirelt koju, sest palju vaadatakse kassi kahjuks välimuse järgi ja välimus on Elisabethil uhke. Ometi on Sillamäelt päästetud kassike jäänud märkamatuks ning ootab oma uut kodu juba neli aastat.

Elisabeth, kodusemalt Beti, on rahulik daam. Eelistab pigem vaikust ja rahu ning kohta, kus pole teisi kasse. Inimese päevaplaani õpib kiirelt selgeks, sh saadab ukseni ja on ka uksel vahel vastas. Öösel magab ilusti oma lemmikutes kohtades iluund.

Ta on vähenõudlik armas jälgija. Lemmikkohtadeks aknalaud, kus saab linde ja inimesi jälgida ning kõrgem kapp/riiul, millelt inimest jälgida. Toortoit on suur lemmik, muu toidu suhtes pole nõudlik. Kuna hambaid on vähevõitu, siis vahel jääb keel naljakalt suust välja.

Elisabeth on Tartu Kassikaitse hoole all olnud juba neli aastat ja vabatahtlikud loodavad väga, et see suvi saab ta oma kodu. Kui sa talle kohe kodu ei saa pakkuda, siis paku Elisabethile hoiukodu. Loe hoiukodude kohta pikemalt siit.

Paku Elisabethile kodu siin.

Märksõnad

Tagasi üles