PÄEVAKÄPP Varjupaiga kõige ainulaadsem kass suudab oma nurruga midagi uskumatut korda saata

lemmik.postimees.ee
Copy
Ammur
Ammur Foto: Varjupaikade MTÜ

Ammur on varjupaiga töötajate sõnul kass, kes paistab silma mitme omaduse poolest. Esiteks on ta varjupaiga kõige valjema nurruga kass. Ühel hetkel oli ta ka varjupaiga kõige kerekam kass, aga range dieedi tulemusena on tema kaal nüüdseks juba palju tervislikumas vahemikus.

«Kas sinu kodus on liiga vaikne ja kõle? Kas tunned teinekord lausa vajadust telekas või raadio sisse lülitada, et natuke ärksamat meeleolu tekitada? Pakume sulle Ammurit, kelle kohalolu on kuulda juba mitme koridori ja ukse tagant, sest tema igat tegevust saadab põrandaid ja seinu raputav nurr. Ammuri meloodilise nurru taustal raadiot eriti ei kuuleks ka. Siiski eelistab ta, nagu kassid ikka, suurema osa päevast vaikselt magada, nii et päris kõrvatroppe tema pidamiseks hankima ei pea,» reklaamib varjupaik silmapaistvat tegelast oma kodulehel.

Ammur saab suurepäraselt läbi iga inimesega, aga teiste kasside tähelepanust pole ta just alati vaimustatud. Mõnikord meeldib talle teistega koos palli veeretada, aga pealetükkivalt sõbralike kassipreilide eest kippus ta nii paaniliselt põgenema, et oli valmis kassitoast välja murdma. Muidu on Ammur julge ja iseäranis osav kärbsepüüdja.

Ammur asub Viljandi loomade varjupaigas.

Kui tunned, et Ammurist võiks saada Sinu uus pereliige, siis saad kodu pakkuda selle lingi kaudu.

Tagasi üles