VIDEO Perenaine oli üllatunud, kui avastas, mida kutsikas öösel magamise asemel tegi

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock / illustreeriv

Perenaine otsustas oma kutsika puuri öösel salakaamera paigaldada, et teada saada, millega tema lemmik öösel tegelikult tegeleb.

Vahvast videost saab näha, et magamine on küll viimane asi, mis kutsikal pähe tuleb. Armas puudli ja bichon frisé segatõugu koer Wheatie on oma videoga pugenud miljonite vaatajate südamesse – tema videot on vaadatud üle kahe miljoni korra. «See seletab, miks mu koer päev läbi magab,» lisas üks kommenteerija.

@felicia_nik Best decision we’ve made to watch this goober all night 😂😂 #puppies #puppiesoftiktok #bichpoo #blinkcamera #amazon #amazonblink #funnydogs @Amazon ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Koerad magavad meist rohkem, aga nad ärkavad üles ka tihemini. Kui inimene magab õhtust hommikuni umbes kaheksa tundi järjest, siis koerad magavad korraga lühemat aega ja ärkavad vahepeal üles.

Kutsikad ja eakad koerad vajavad rohkem und kui terved ja täiskasvanud koerad. Nagu väikesed lapsed, kulutavad kutsikad lõviosa oma ajast kasvamisele, mängimisele ja uue maailma avastamisele. Nad võivad päevas 18–20 tundi magada.

Märksõnad

Tagasi üles