VIDEO Hommikul tööle jalutanud tallinlast tervitas kajakas hambus rebane: neid kriiskajaid ongi liiga palju!

lemmik.postimees.ee
Copy

Hommikul Kopli poolsaarel tööle jalutanud tallinlasele jäi silma rebane, kes patseeris ringi kihvade vahel oleva kajakaga.

Loodusliku toiduahela olemuse kaameraga tabanud tallinlane võttis ühendust Postimehe Lemmiku portaaliga ning kirjeldas nähtut lähemalt. Tema sõnul kõndis rebane temast väga lähedalt mööda, kuid selle aja peale, mil ta telefoni kaamera tööle sai, oli loom temast juba kaugemal. 

Tallinlane lisab, et rebase lõugade vahel elutult rippuv kajakas tundus olevat noor lind, kuna tema sulestik paistis üleni hall ja mitte täielikult väljaarenenud olevat. Ta lisab, et nähtu ei ole iseenesest midagi üllatavat, kuna rebane on siiski kiskja ning Kopli poolsaarel on kajakaid palju. 

Kajakaga maiustav rebane Koplis.
Kajakaga maiustav rebane Koplis. Foto: Lugeja foto

«Neid kriiskajaid on siin lihtsalt liiga palju! Meie maja ja naabermaja katusele jõudsid kajakad kevadel kiiresti pesad ehitada ja munad sisse muneda. Nüüd ei saa enam aias olla, kuna linnud tulevad kohe kallale. Koera ei julge õue jooksmagi lasta, kuna kajakad võivad ta nahka pista,» kirjutas tallinlane Lemmikule. 

Tagasi üles