Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

SÜDAMEMURDJA Kass ootab juba terve aasta lahkunud omaniku kojunaasmist

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Koduloomad armastavad meid rohkem, kui seda arvata oskame.

Ühismeedias leidub video kassist, kes aasta pärast omaniku surma käib ikka veel maja ees nutmas, et teda lastaks tuppa.

Postitaja kirjutas videos, et ta on seal juba pikka aega elanud ja teab kassi ammusest ajast, kuid umbes aasta tagasi suri tema naaber, Anne, kes oli kassi omanik: «Vana kass elas varem toas ja õues, kuid ilmselgelt pole ta terve aeg tuppa saanud.»

«Mõnikord kuulen, nagu täna, kuidas kass nutab õues, et Anne laseks ta tuppa. Ma tahaks teda päästa, aga see on ta kodu ja ta tunneb seda kanti. Ta lihtsalt ei tea, kus ta ema on või miks teda sisse ei lasta. See murrab mu südame, sest ma mõistan olukorda, aga ei saa talle seda kuidagi selgeks teha.»

«Palun võta ta endale, me võime raha annetada,» lausus üks kommenteerija.

«Äkki saaksid ta kuidagi kinni püüda ja enda koju tuua? Ta on on vana kass ja on võimalik, et ta võtab su omaks,» palus teine.

Postitaja lisas uuenduse, et kass on viidi loomaarsti juurde, kes pakkus talle ravi. Õnneks leidis kass endale sealt ka kodu.

Vaata allpool videost, kuidas kass ootab maja ees omanikku.

@alexisjordangoret

PLEASE SEE UPDATE ON TIGGY IN THE NEXT VIDS AND CONSIDER DONATING TO HIS VET INTAKE/ AFTERCARE at http://AllFurLove.org OR VENMO: @AllFurLoveAnimalRescue ** this cats been around my neighborhood since i was so young (im 25) and his owner, my neighbor Anne passed away about or around a year ago.hes an indoor outdoor boy but clearly he hasnt been inside since. Sometimes (like today) i heard him just crying at the door waiting for Anne to open it 😭😭😭 i wish i could save him but this is his home. Hes knows the hood he knows his home. He just doesnt know where his mom is or why she wont let him in and it really really hurts my heart to be aware of the situation for him and not be able to tell him

♬ Landslide (2017 Remaster) - Fleetwood Mac

Tagasi üles