FOTO Piritalt leiti äärmiselt kurvas seisus tõukass

lemmik.postimees.ee
Copy
Piritalt leitud kass.
Piritalt leitud kass. Foto: CATS help / Facebook

Cats Helpi hoole alla tuli sel nädalal väga halvas seisus tõukass, kes Pirital hulkudes end ühe maja hoovi sisse seadis.

Mõned päevad tagasi hakkas Facebookis ringlema postitus ühest üsna kehvas seisus pärsia kassist, kes oli ühe pere hoovi end sisse seadis ja oli niivõrd hirmul, et end kättegi ei andnud.

«Selge, et selline kass tänaval sündinud ei ole ja ilmselt on ta ikka väga eksinud koduteelt. Tema olekust ja välimusest oli ka selgelt näha, et väljas on ta juba olnud väga pikka aega. Loomulikult oli ta otsast ääreni täis puuke, lisaks kirbud, tema karv juba seljalt maha tulemas ja selgroolülid võis juba eemalt üle lugeda,» ütles Cats Helpi vabatahtlik ühismeedia postituses.

Cats Help läks kassile appi, kuid kahjuks selgus, et kassil puudub kiip ning seetõttu ei ole õnnestunud ka tema omanikku leida.

Piritalt leitud kass toimetati kliinikusse.
Piritalt leitud kass toimetati kliinikusse. Foto: CATS help / Facebook

Vereproovi näitajad olid kassil väga halvad ning ta peab viibima mitu päeva kliinikus tilguti all. Pärast seda kolib kass esialgu hoiukoju ning mõne aja pärast hakkab päriskodu otsima.

Cats Help soovib leitud kassi steriliseerida ja terveks ravida, kuid selleks vajavad nad annetajate tuge 400 euro ulatuses.

Annetada saab:

CATS HELP MTÜ

SWED: EE742200221071322431

SEB: EE091010220291056222

LHV: EE767700771005347958

Selgitus: Mila

Link otse annetama

Tagasi üles