5 märki, et su kass on maja peremees

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Paljude lemmikuks koduloomaks on kassid, sest nad hoolitsevad enda puhtuse eest ja pakuvad lõbusat seltsi. Kassipojad võivad esialgu kartlikud olla, aga kui sa oled kõik õigesti teinud, tuletab nende mängulisus kindlasti meelde, et nad on džunglikuninga sugulased. Siin on viis märki, mis näitavad, et sa oled kontrolli loovutanud neile.

Ta ei anu toitu, ta lihtsalt võtab seda

See koduloom ei vaata sind paluvalt, vaid luba küsimata üritab misiganes snäkki su käest napsata. Hoidke üks käsi vaba, et väike kiskja köögilaualt mänguliselt maha tõugata.

Elutuba on nüüd kiisu džunglivõimla

Esteetilise pilguga sisustatud tuba on nüüdseks kassidžungel ja võimla, mille nurgad on täidetud kraapimispuude ja pesadega. Diivanil on lisakatted ja iga toas astutud samm ohtlik, kuna mänguasjad vedelevad igal pool laiali.

Ta kasutab oma kassitualetti samal ajal, kui sa seda puhastad

Kui ta tahab minna, siis ei saa miski teda peatada. Enne koristamise lõppu jäetud kingitus võiks sulle komplimendina mõjuda, kuna paljudele kassidele on väga tähtis oma isiklik territoorium.

Sa hoiad magades jalgu teki all

Jalgade jahtimine on palju omasem kassipoegadele, kuid osa jätkab sellega ka hilisemas eas. Su uni on rahulikum, kui jalad on peidetud, sest su kass on varemgi keset ööd jalgu otsustanud rünnata. Sa oled täheldanud, et turvalisus on tähtsam kui jahutus.

Palderjani ehk naistenõgese tellimine toimub sul automaatselt

Sa ei riskeeri oma kassi hea tuju rikkumisega ning lisad palderjani oma ostunimekirja. On ka võimalus, et oled varemgi oma lemmikule soetanud mänguasju, milles leidub naistenõgest. Kasside rahustamiseks mõeldud aine muudab nende mänguhood hoopis teistsugusesks ja pakub pealtvaatajale palju nalja.

Allikas: Daily Paws

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles