ŠOKEERIV VAATEPILT Karu asus kaamera ees võitlema kahe alligaatoriga

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock / illustreeriv

Floridas asuval St. Johnsi jõel süstaga sõitnud mehe silme all rullus lahti väga ebatavaline vaatepilt. Ta nägi jões ujuvat karu, kes sattus vastamisi kahe alligaatoriga.

«Esialgu oli see vaatepilt päris šokeeriv, aga kui ma esimest ehmatusest üle sain, mõistsin, et sellist asja oma silmaga näha on tegelikult väga paeluv. Ma ei ole kunagi varem midagi sellist näinud,» rääkis video autor Tyler Futrell oma kogemusest Fox35 Orlando uudistesaates.

Mees rääkis, et käib palju matkamas ning on karu looduses varemgi kohanud. Samuti käib ta igal hommikul süstaga sõitmas, kuid see oli tema jaoks esimene kord karu vee peal karu kohata. Kuna mees on Florida jõe ääres üles kasvanud, on ta isegi koos alligaatoritega jões ujunud.

Videost on näha, kuidas karu talle vastu ujunud alligaatorile käpaga lajatab ning rahulikult edasi ujub. Mõne aja pärast kohtub ta ka teise alligaatoriga ning äsab ka talle. Video lõpus jõuab karu kaldale ning jalutab metsa. Pole teada, kas mõni loomades sai kokkupuute tagajärjel ka vigastada.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles