NAERUPISARAD Loomaarst tegi midagi väga ootamatut, et hirmunud koerale ligi pääseda

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock / illustreeriv

Ameerika Ühendriikides Pennsylvania osariigis asuva loomakliiniku töötaja tegi ühe oma kliendi jaoks midagi väga ootamatut.

Nimelt sattus dr Mosebey kliendiks Rosie-nimeline koerake, kes oma traumaatilise mineviku tõttu kardab väga meessoost isikuid.

Loomaarst otsustas olukorrale läheneda aga väga loomingulisel moel ning otsustas oma karvast klienti üllatada viisil, mis oli väga ootamatu.

Meessoost veterinaar otsustas tõmmata pähe paruka ning ilmuda sellega koera palge ette. Videost, mis postitati Tiktokki 1. juunil, on näha, et koer vaatepildist kuigi palju ei leebunud ning jäi endiselt tardunuks.

@westlehighvetcare Sorry Dr. Mosebey, I don't think Rosie's buying it... 🤔 **EDITING TO ADD ROSIE IS FINE!** 😂 #westlehighvetcare #veterinarian #lehighvalley #westlehighveterinarycare #wlvc #vetsoftiktok #veterinarymedicine #lehighvalleypa #wlvccinematicuniverse #vettok #vetmed #vettech #funny #workmeme #dvm #vmd #veterinarian #veterinariansoftiktok #dog #dogs #bordercollie #bordercolliesoftiktok ♬ Unknown - Kittok

Vaatepilt aga pakkus Tiktoki kasutajatele palju nalja ning kiiresti hakati arutlema selle üle, kust ja kuidas õnnestus loomakliinikus niivõrd kiiresti parukas leida. Mõne päevaga on video kogunud üle 11 miljoni vaatamise.

Miks koerad mehi kardavad?

Meeste pikem kasv ja madalam hääletoon võivad mõne koera jaoks ähvardavalt mõjuda, eriti siis, kui koer on jäänud kutsikaeas korralikult sotsialiseerimata, kirjutab Pawshake.

Kutsikat tuleb juba väga noorelt harjutada erinevate inimeste ja olukordadega kohanema. Lisaks käituvad mehed sageli teistmoodi kui naised, on julgemad, konkreetsemaad ja nende lähenemine võib olla pealtükkivam. Kui koer kutsikaeas meessoost isiku juuresolekul midagi ehmatavat kogeb, võib see teda mõjutama jääda terveks eluks ning ta satub meeste läheduses olles väga suurde stressi.

Põhjus võib peituda ka selles, et mehed lõhnavad teistmoodi kui naised, mistõttu võivad koerad end nende läheduses ebakindlana tunda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles