VIDEO Kohtla-Järve elanik leidis kortermaja ukse eest ootamatu külalise

lemmik.postimees.ee
Copy
Põdravasikas Kohtla-Järvel.
Põdravasikas Kohtla-Järvel. Foto: Kuvatõmmis videost

28. mail õhtul kell 22.48 avanes Kohtla-Järvel Järve linnaosas Kalevi tänaval tavatu vaatepilt – ühe kortermaja trepikoja ees blokeeris majja sissepääsu hirmunud põdravasikas.

Video Tiktokki postitanud mees jagas nähtut ka Lemmiku portaaliga. 

«Esimest korda näen sellist asja, et metsloom on ukse taga. Nii kahju, kuidas sa siia sattusid. Tõenäoliselt on ema ka kuskil,» räägib ta videos.

Videost on näha, kuidas päästeametnikud hirmunud vasika kinni püüavad ja päästeautosse toimetavad. Looma silmad kaeti tekiga, et ta ei näeks, kuhu teda viiakse.

Sama päeva hommikul kell 9.06 said päästjad Kohtla-Järvel veel ühe väljakutse seoses põtradega. Appi paluti neid linna Järve linnaossa Uus-Tehase tänavale, kus tootmisterritooriumile oli sattunud emapõder koos vasikaga.

Päästjatel ei õnnestunud põtrasid välja juhtida. Lõpuks hüppas emapõder üle aia, päästjad püüdsid põdravasika kinni ja viisid loodusesse. Sündmus lõppes päästjate jaoks kella 10.23ks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles