USKUMATU Surnuks peetud kass ilmus välja täiesti ootamatust kohast

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Mimoos
Mimoos Foto: Tartu Kassikaitse

Tartu Kassikaitse hoolealune, kass Mimoos valmistas oma perekonnale tõelise üllatuse, kui ühel päeval ootamatult selgus, et nende surnuks peetud lemmik on tegelikult elus.

Mimoos leidis Tartu Kassikaitse kaudu endale hoiukodu, kuid ühtäkki võttis tema lugu täiesti uskumatu pöörde. «Pereisa rääkis töökaaslasele, et võtsid kassi, kes on pärit selle sama töökaaslase kodukandist, näitas veel pilti ka ja oh imet, töökaaslane tundis pildilt ära oma kadunud kassi,» teatasid kassikaitsjad ühismeedias.

Tuli välja, et Mimoos oli kunagi kaduma läinud. Kodu lähedalt oli pere leidnud sarnase kassi, kes oli kahjuks auto alla jäänud. Pere lõpetas muidugi kassi otsingud ja mattis kurbusega oma lemmiku maha. «Aga rõõm oli suur, kui tuli välja, et nende kiisu Mimoos on hoopis ringreisil käinud ja temaga on kõik korras. Kassike elas oma elu parimat elu töökaaslase juures,» lisas kassikaitsja.

Kassikaitsjate sõnul on selline lugu aga pigem erand ning nad panevad loomaomanikele südamele, et oma lemmikule tasuks kindlasti paigaldada kiip, mis tuleks kanda registrisse. Registris olevad andmed tuleks kindlasti üle vaadata ja vajadusel uuendada.

Tartu Kassikaitse tegevust saad toetada SIIN.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles