VÄGA HARULDANE 4 kõrvaga sündinud kass rabab omapärase välimusega

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Nelja kõrvaga sündinud kass Midas.
Nelja kõrvaga sündinud kass Midas. Foto: CAGLA GURDOGAN / REUTERS / SCANPIX

Türgis Ankaras sündinud kass Midasel on tõeliselt eriline välimus – ta sündis kahe paari kõrvadega. Netirahvas on haruldasest vaatepildist vaimustuses.

Vene sinist kassi meenutava Midase välimus on harukordne ning tänu oma armsale neljale kõrvale on ta kogunud üksjagu kuulsust.

Kassi perenaise Canis Dosemeci sõnul oli Midase ema tänavakass, kes tõi tema tuttava aias ilmale kuueliikmelise pesakonna. Kui kõik teised kassid olid täiesti tavalise välimusega, siis Midase puhul torkas tema eripära kohe silma. Nii otsustas Canis kassi ise adopteerida, sest kartis, et omapärase välimuse tõttu on tal raske armastavat perekonda leida.

Nelja kõrvaga sündinud kass Midas.
Nelja kõrvaga sündinud kass Midas. Foto: CAGLA GURDOGAN / Reuters / Scanpix

Kassi üle vaadanud veterinaar Resat Nuri Aslani sõnul on looma erilise välimuse taga geenimutatsioon, kuid muid terviseprobleeme see endaga kaasa ei too. Veelgi haruldasem on, et kass päriselt kuuleb kõigi nelja kõrvaga, sest need on kuulmekäiguga ühenduses.

Loomulikult paistab kass erilise välimusega silma ja temaga soovitakse sageli pilti teha. Ta on aktiivne ka sotsiaalmeedias, kus tema tegemistel hoiab silma peal üle 349 000 fänni.

Canis julgustab ka teisi loomasõpru kodu pakkuma just tänavalt päästetud kassile. «Ta on ülisõbralik ja mänguhimuline,» kiidab ta ning lisab, et kass saab väga hästi läbi ka pere teiste loomadega, eriti koertega.

Nelja kõrvaga sündinud kass Midas.
Nelja kõrvaga sündinud kass Midas. Foto: CAGLA GURDOGAN / Reuters / Scanpix

Allikas: Reuters, Daily Mail

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles