Pere viis 14-aastase kassi varjupaika. Mõni aeg hiljem tabas looma järgmine karm hoop

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock / illustreeriv

Tiktokis levib südantlõhestav video kassist, kelle tema pere pärast 14 koosveedetud aastat hülgas.

«Tema perekond pidi ära kolima ja nad tõid oma lemmiku lihtsalt siia,» kirjutas varjupaik videos kassi kohta, kelle pere ühel päeval ootamatult hülgas. Vaatajad on nähtust hämmingus ega suuda mõista, kuidas keegi saab sellisel moel oma armsast lemmikust loobuda.

Veelgi nukram on asjaolu, et see pole sugugi ainus kord, kui Daisy-nimeline kass oma perest ilma jäänud on. Praegu Ameerika Ühendriikides Illinoisis asuvas varjupaigas elav hiirekütt leidis endale vahepeal küll uue kodu, kuid uus omanik jäi haigeks ning nii pidi loomake varjupaika tagasi kolima.

@p.a.w.s._of_tinley_park Meet out Sweet Senior Daisy, a 17 1/2 year old declawed girl. She is calm, sweet, and loving. Daisy has kidney disease and requires a prescription diet.#seniorcat #daisy #whatwasimadefor #adoptdontshop #furever #tabbycatsoftiktok ♬ what was I made for? - Instrumental - Wheeler

Eakad kassid jäävad sageli varjupaigas tähelepanuta, sest neid võivad vaevata tervisemured ning seetõttu vajavad nad tavapärasest rohkem hoolt ja tähelepanu. Ka Daisyt vaevab neerupuudulikkus, mis tähendab, et ta peab saama eritoitu.

Ammerika Ühendriikide varjupaikadesse jõuab hinnanguliselt 6,3 miljonit looma aastas.

Märksõnad

Tagasi üles