Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

VIDEO Naise süda murdus, kui avastas, mida tema koer üksi kodus olles tegi

Copy
Foto: Shutterstock / illustreeriv

Austraalia lambakoera perenaine otsustas filmida, mida tema lemmik üksi kodus olles teeb. See, mida ta nägi, oli südantlõhestav.

Videos, mida on TikTokis vaadatud üle miljoni korra, on näha, kuidas koer omanikku truult ootab, seistes nukralt paigal ning aknast välja vaadates.

Kommentaariumis lohutas perenaine murelikke vaatajaid, et töötab tegelikult kodukontoris ning jättis video jaoks koera üksi seetõttu, et pidi poes käima.

@loki_theredtri My heart 😭😭😭 #dog#puppy#dogsoftiktok#sad#crying#viral#fyp#heartbreaking ♬ someday i'll get it - Alek Olsen

Kui kauaks tohib koera üksi koju jätta?

Alla kuue kuu vanuseid kutsikaid ei tohiks jätta üksi kauemaks kui 2–3 tunniks, sest nad ei suuda oma põit kontrolli all hoida ja nii on oht, et nad hakkavad üksiolekut lausa kartma, mis tekitab hiljem palju lisaprobleeme. Kutsikat üksi koju jättes on kõige parem hoida teda turvaliselt puuris või ruumis, kus ta ei saa midagi lõhkuda ega liiga palju pahandust teha.

Täiskasvanud koerad suudavad üldiselt 4–6 tundi päevas üksi olla. Paljud koerad on võimelised aga hästi kohanema 8–9-tunnise üksiolekuga, kui nende omanik on tööl ning neile on tagatud piisavalt ruumi, et mugavalt ringi liikuda.

Märksõnad

Tagasi üles