ETTEVAATUST, PISARAKISKUJA! Pildid: rentslist leitud koer on läbinud imelise muutuse

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Foto: Kuvatõmmis Birmingham Dogs Home'i veebilehelt.

Shih tzu terjeri segu koerapoiss Oliver leiti eelmisel kuul Suurbritannias Birminghamis ühe varjupaiga lähistelt hüljatuna. Nukralt niru karvatuustikuna võeti koer varjupaiga suure südamega töötajate hoole alla, et anda talle uus elu. Nüüd, kuu hiljem, kappab lõbus karvane tegelane, kelle välimus on tundmatuseni muutunud, rõõmsalt ringi ning otsib endale uut kodu. 

Oliver leiti eelmisel kuul Dogs Home Wolverhamptoni varjupaiga lähistelt. Õues oli jääkülm, tema karv oli peaaegu kivistunud ja tervislik seisund halb. Päästjad said kohe aru, et väike õnnetu koerapoiss vajab ööpäevaringset hoolt. 

«Me olime üllatunud, kui nägime, et ta karvkate oli tegelikult palju heledamat värvi, kui kogu mustus lõpuks maha pesti. Viimastel nädalatel on see vapper poiss saanud ööpäev läbi hoolt meie pühendunud meeskonnalt ja fantastilist tuge meie suurepärastelt toetajatelt, kes on annetanud meie heategevuseks, et aidata meil rahastada tema hooldust,» sõnasid varjupaiga töötajad. 

Foto: Kuvatõmmis Birmingham Dogs Home'i veebilehelt

Nad lisasid, et Oliveri isiksus on samuti muutunud, kuna ta on õppinud usaldama oma hooldajaid. Facebooki tehtud adopteerimiskuulutuses on kirjas, et ta on veel jätkuvalt pigem närviline ja arglik, arvestades seda, mida ta on läbi elanud, aga temast on saanud armastav ja lustakas kutsu, kelle läheduses on tõeline rõõm olla.

Soovime, et armas koerapoiss Oliver leiaks endale kiiresti hooliva perekonna!

Allikad: Yahoo!News, BBC, DailyStar, Birmingham Dogs Home veebileht

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles