ARMAS KLÕPS Kelly Sildaru lemmik tähistas sünnipäeva eriti südamliku kingitusega

lemmik.postimees.ee
Copy
Kelly Sildaru ja haski Kira.
Kelly Sildaru ja haski Kira. Foto: Taavi Sepp / Postimees Grupp

Kelly Sildaru koer Kira tähistas 14. aprillil oma 4. sünnipäeva ning sai sel puhul maiustada armsa omanimelise sünnipäevakoogiga.

Ühe sinise ja teise pruuni silmaga Siberi haski Kira on Kelly Sildaru esimene lemmikloom ning saabus perre 2020. aasta alguses, kui Kelly klassikaaslase Amani Kiivikase koer pojad sai.

«Kui nende pilte nägin, olin kohe lummatud ning veendunud, et pean sealt pesakonnast endale ühe koera võtma!» on Sildaru Lemmiku digiajakirjale rääkinud. Erilise välimusega Kira puges kohe Kellyle südamesse, sest eri värvi silmad on haskide puhul väga haruldane nähtus.

Koer õpetas Kellyle selgeks ka uue harjumuse: kui enne polnud ta sugugi harjunud iga päev jalutamas käima, siis nüüd on see osa tema elust. Jalutamisega koeraomanik Kelly siiski ei piirdu ning on koos Kiraga osalenud ka välismaal koertespordi võistlustel, kus tuleb oma lemmikuga keeruline takistusrada läbida.

Iseloomult on Kira perenaise sõnul väga isepäine ja kaalutlev – naljalt noore maailmameistri meeleheaks nahast välja ei poe ja teeb ikka ainult seda, mida ise heaks arvab. Samas on ta ka väga kohanemisvõimeline ning kui võimalik, tuleb ta Kellyga ka välisreisidele kaasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles