PÄEVAKÄPP Julmalt tänavale visatud Nuki ootab oma uut võimalust juba üle 3 aasta

lemmik.postimees.ee
Copy
Nuki
Nuki Foto: Pesaleidja

Hüljatud Nuki on veel arglik kiisuneiu, kes oma suurte silmadega jälgib kassitoa külastajaid pigem eemalt. «Hüljatud», sest tänavalt leides oli Nuki juba steriliseeritud – see tähendab, et ta pidi enne kellegi kodukass olema. Mis seal siis imestada, et Nuki enda südame ümber suure müüri on ehitanud pärast sellise reetmise üleelamist.

Nuki hingevalu peegeldub ka tema pilgus, mis on kassitoaelanike seas silmnähtavalt üks pahuramaid. Nüüdseks on kassineiu oodanud uut kodu juba üle kolme aasta.

Kuigi Nuki ei ole praegu veel inimesega sõber, on temaga siiski võimalik aega veeta – tasakesi jutustades ja sulepulgaga paitades, tuleb olla lihtsalt kannatlik.

Pesaleidja vabatahtlikud ütlevad, et on näinud küll ja veel, kuidas armastav stabiilne kodukeskkond võib teha imesid selliste katkiste hingedega. Kui kiisukesele anda aega omas tempos kestast välja tulemiseks, siis on kõik võimalik ja ehk ka väikese pahura Nuki silmadesse tekib naeratuse säde.

Nuki on sündinud 26.04.2016 ja Pesaleidja kassituppa jõudis ta 01.03.2021 Tamsalust. Nukil on kõik vajalikud protseduurid tehtud – ta on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibistatud ning saanud ka parasiitide vastase tõrje.

Kui sooviksid Nukile armastavat kodusoojust pakkuda, siis täida kiisuvõtja küsimustik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles