VIDEO Naine sai šoki, kui mõistis, et ehitusmehed müürisid tema kassi seina sisse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Loo avafoto on illustratiivne
Loo avafoto on illustratiivne Foto: Shutterstock

TikTokis levib klipp uskumatust päästeoperatsioonist, kus naine pidi maha lõhkuma seina, et sinna kinni müüritud kass kätte saada. 

Pennsylvanias elav Jay sai suure ehmatuse osaliseks, kui koju jõudis ja seina seest kraapimist ning haledat kassi häält kuulis. Päeval olid tema kodus käinud remondimehed hooldustöid tegemas ja arusaamatul moel kassi kipsseina taha kinni müürinud. 

Vaese kiisu päästmiseks tuli seina hakata lõhkuma. «Mul oli nii paha tunne ja kiisu oli nii hirmul,» kirjeldas naine oma tundeid sel hetkel. Otsekohe võttis ta ühendust hooldustöid tegeva ettevõtte valvenumbriga. Sellelt numbrilt ei õnnestunud tal kedagi tabada ja järgmiseks helistas ta häirekeskusesse, kus soovitati kipsi sisse auk lüüa. Naine nii tegigi ja peatselt ilmus kipsi sisse tehtud august välja paanikas kassi käpp. 

@myworld.wejustliveinit I really can not believe the maintenance team patched my cat into the freaking wall!! Soon as i walked into my apartment i heard him meowing & scratching at the wall 🥺 I feel sooo bad he was probably so scared #fyp #fypシ #catsoftiktok #cat #kitten #ihateithere #catlover ♬ original sound - J.A.Y. 💟

Kasukaga kangelase perenaine asus noaga auku suuremaks uuristama, et loom sealt elusa, tervena ja turvaliselt kätte saada. 

Remondimehed oma süüd ei tunnistanud, kuigi naine on veendunud, et sellist asja nad kogemata teha ei saanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles