KANGELANE Lastehoiust mürgise roomaja eemaldanud isa suri maohammustuste tagajärjel (2)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Mürgine madu oli lastehoiu ruumides.
Mürgine madu oli lastehoiu ruumides. Foto: Shutterstock

Kolme lapse isa Jerromy Brookes (47) suri mitme mürkmao hammustuse tagajärjel. Teda paluti appi ühest lastehoiust leitud Ida-Austraalia pruunmao (Pseudonaja textilis) minema toimetamiseks, mille käigus mees surmavalt hammustada sai. 

Kangelaslik Austraalia pereisa Jerromy Brookes suri pärast seda, kui ta aitas lastehoiust leitud mürgist roomajat eemaldada ning päästeoperatsiooni käigus korduvalt hammustada sai, vahendas SkyNews

Mees sai vasakusse kätte roomajalt mitu korda hammustada, kuid ei pöördunud esmaabisse, vaid sõitis koju, kus kaebas abikaasale nõrkust ja halba enesetunnet. Naine kutsus viivitamatult kiirabi ning seni sidus mehe kätt ning elustas teda meedikute saabumiseni. 

Parameedikud kutsuti teisipäeval kell 15.00 Townsville'i osariiki Deeraguni, sest Jerromy Brookes oli maolt vasakusse kätte mitu hammustust saanud. Kiirabi saabudes oli mehel süda seiskunud ja ta toimetati kriitilises seisundis haiglasse. Kahjuks ei suutnud arstid hoolimata jõupingutustest tema elu päästa ning Jerromy Brookes suri haiglas. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles