PÄEVAKÄPP Ülisõbralik Miki pääses napilt surmasuust ja otsib nüüd uut kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Miki
Miki Foto: Pesaleidja

Miki on sündinud 28.06.2015. Ta jõudis Pesaleidjasse 17.11.2023 PetCity loomakliinikust, kuhu eakas perenaine ta eutanaasiale viis, sest Miki, 8-aastase kastreerimata poisina, aeg-ajalt kodus nuttis.

Loomakliinikus selgus, et Mikile tegid liiga põiekristallid. Nii paluski loomakliinik Pesaleidjalt abi, et elurõõmus ja terve kassike ei peaks liiga vara ja ilma ilmselge põhjuseta üle vikerkaaresilla minema.

Peale vajalikke protseduure ja ravi jõudiski Miki Pesaleidjasse ja ootab nüüd uut perekonda, kes näitaks talle tingimusteta armastust ja võimalust elada õnnelikult ilma tagasitoomise hirmuta.

Miki on sotsiaalne, suure südamega ja ootab uksel, kui koju tuled. Praegu elab ta hoiukodus, kus on selgunud, et ta elaks pigem peres, kus ei oleks väga väikeseid lapsi, sest ta on suures stressis laste kisast. Tal on ka suurem huvi taimede vastu, mistõttu kodus võiks olla vaid kassidele ohutud taimed. Kastreeritud, kiibitud ja valmis uueks kodusõpruseks.

Tutvu Pesaleidja looma võtmise tingimustega ja täida Miki kohta loomasoovija küsimustik ning Pesaleidja võtab sinuga ise ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles