PROOVI JÄRELE Kaval trikk, mis paneb su kassi superarmsalt reageerima

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias leviv trend väidab, et see kaval trikk võib panna sinu kassi eriti armsalt käituma.

Sotsiaalmeedias miljon vaatamist kogunud videoklipp väidab, et kui silitada kassi kergelt niiske hambaharjaga, siis meenutab see talle tema ema ja ta hakkab käituma nagu nunnu kassipoeg. Selles populaarsust kogunud videos ongi näha ühe kassi eriti armsat reaktsiooni, mis sulatab iga vaataja südame.

Mõned kommenteerijad siiski väidavad, et nende kass sugugi nii heldima panevalt nunnult ei reageerinud ning vastas sellisele tegevusele hoopis tigeda sisina ja rünnakuga.

Tegu on trendiga, mis sai juba mõned aastad tagasi alguse TikTokist. Florida loomakliiniku arst Christian Broadhurst selgitas väljaandele Newsweek, et kassidele võib tõepoolest meeldida, kui neid harjaga silitatakse, eriti pealalelt. Eriti meeltmööda on selline teguviis noortele kassidele ja kassipoegadele, kelle on ema hüljanud.

Enne kui seda kõike oma lemmiku peal katsetama tormad, tasub veenduda, et su kass on parasjagu heas tujus ja silitusteks valmis. Kasside käitumise eksperdi Zazie Toddi sõnul on olemas ka kaval nipp, kuidas seda kontrollida. Ta nimelt soovitab laskuda põlvili kassi tasandile ning käe välja sirutada. Kui kass tuleb ennast sinu käe vastu hõõruma, võid kindel olla, et ta lubab endale pai teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles