Jahmatavad eluraskused: õnnetu kass on kodust välja visatud juba kolm korda

lemmik.postimees.ee
Copy
Charlie
Charlie Foto: CATS help / Facebook

Cats Help MTÜ hoole all on kass, kes on juba kolm korda oma kodust ilma jäänud.

«Kui aastake tagasi ta meile toodi, räägiti sellest, kuidas Charlie pererahvast aina ründab ning nüüdseks ei julgeta teda isegi enam ühest ruumist välja lasta. Läksime siis ise kohale Charlie koju, sest omanik oli nii hirmul ja ei julgenud isegi kiisut puuri panna. Meie vabatahtlikud aga said kiisu suurema vaevata puuri ja edasi kolis ta meie loomakliinikusse statsionaari. Eks ta paras õnnetusehunnik seal oli, aga ei läinudki kaua, kuni talle tuli kodupakkumine,» alustavad MTÜ vabatahtlikud kassi eluloo kirjeldusega.

Kodusoojust jagus pea pooleks aastaks ja kõik oli imehästi: Charlie käitus suurepäraselt, ei rünnanud, nautis paisid ja oli nagu täiesti tavaline kodukass. Siis aga käis ta peas taaskord mingisugune klõks ja otsustas hakata ründama ning Charlie lõpetas kassitoas. 

Kassitoas oli ta nagu täielik musterkass. Ideaalne käitumine, lasi kõigil end sülle võtta, paitada, ninnunännutada. Mitte mingit halba reaktsiooni nende nädalate jooksul, mis ta vabatahtlikega oli. Taaskord võitis ta ühe pere südame ning sammus kodu poole. Mitu ilusat kuud möödus, Charlie käitus jälle ideaalselt, kuid ühel päeval muutus kõik. Lihtsast põranda pühkimisest Charlie ehmatas ja otsustas rünnata ning ei rahunenud ka mitme päeva möödudes. Nii jõudis ta tagasi kassituppa.

Kassitoas on ta taaskord vana rahu ise ja käitub, nagu mitte midagi poleks juhtunud. «Me ei tea täpselt, mis see on, mis teda mõnikord sütitab, aga teada on see, et ta vajab pisikeste laste ja loomavaba kodu ning ka õuevõimalust kuskil maakohas. Tihtipeale näeme, et selliste keeruliste kasside närvilisust saab vaid ravida õues käimisega ja siis ka selliseid episoode ei tule,» ütlevad vabatahtlikud kassitoast.

Kui soovid Charliele kodu pakkuda, siis täida ära kodupakkuja küsimustik ning tule Charliele külla meie kassituppa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles