Varjupaigas kõige kauem kodu oodanud kass leidis lõpuks kodu: aastaid ei tahtnud teda keegi, sest... (1)

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Leedi
Leedi Foto: Varjupaikade MTÜ

Varjupaikade MTÜ annab teada, et nende kõige staažikam koduotsija Leedi on viimaks kodutee käppade alla võtnud. 

Leedi saabus Tallinna loomade varjupaiga hoole alla juba 2020. aastal. Ta on ligi 10-aastane kassiproua, kellel on kroonilised tervisemured, mille tõttu peab ta iga päev saama eritoitu ja ravimeid. Ligi neli aastat kestnud kannatlik ootamine tasus aga ära, sest nüüd leidis Leedi päris oma kodu.

Leedi
Leedi Foto: Varjupaikade MTÜ

Leedi perenaine kirjutab nii: «Noortel, ilusatel ja tervetel loomadel on palju rohkem võimalusi leida endale pere, on arusaadav, et vanal ja krooniliste haigustega kassil, kes vajab eritoitu ja ravimeid, on väga väike tõenäosus leida endale päris oma inimest. Isiklikel põhjustel soovisin mina osutuda selliseks inimeseks Leedi jaoks ja kinkida talle rahulik elu armastavas ja hoolivas kodus, hoolitseda tema eest, pidada lugu tema isiklikest piiridest, imestada tema uudishimu ja mänguhimulisust vaatamata tema vanusele ning nautida sellise rahuliku kaaslase olemasolu!»

Veebruaris tähistame «Sõpra tunned sabast!» kampaaniat, millega püütakse tähelepanu tõmmata just nendele kassidele, kes on varjupaikades üle Eesti oma kodu väga pikalt oodanud. Kampaaniat toetab PetCity. Vaata lähemalt SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles