PISARAKISKUJA Vaata, kuidas koer reageeris, kui sai aru, et pere ta varjupaika maha jättis

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

1-aastane mopsilaadne koerake Macaroni puges sadade tuhandete vaatajate südamese, kui varjupaik jagas oma TikToki kontol emotsionaalseid kaadreid sellest, kuidas koerake oma armastatud perest ilma jäi.

Macaroni südantlõhestavalt kurb silmavaade ei jäta kedagi külmaks ning toob vaatajate ette karmi reaalsuse sellest, mis varjupaikades väga sageli aset leiab.

Los Angeleses asuva varjupaiga töötajate sõnul loobus pere oma noorest lemmikust peretütrel välja löönud allergia tõttu.

Varjupaika toodud koerake oli aga pikka aega suures šokis, et oma armsast perest ilma jäi.

@hitlivingfoundation Introducing Macaroni! 💛 #hitlivingmacaroni🐾 #hitliving #hitlivingfoundation #adoptme #adoptabledogs #rescuedog #dogrescue #pugmix #pugmixesoftiktok ♬ Very Sad - Enchan

Macaroni aga saadeti hoiukoju, et tal oleks mugavam uue elukorraldusega kohaneda. Mõni aeg hiljem andis varjupaik ka teada, et on üsna tõenäoline, et hoiukodu otsustab Macaroni adopteerida ja talle päriskodu pakkuda. Igal juhul on koerakesel hoiukodus veedetud aeg väga lõbusalt möödunud.

@hitlivingfoundation Replying to @Valerina An update we know you’ve all been waiting for! 🥰 #hitlivingmacaroni🐾 #hitliving #hitlivingfoundation #dogrescue #rescuedog #pugmix #pug #pugsoftiktok #successstory ♬ R I P T I D E - ⚡️ Sped up sounds ⚡️

Olukord Los Angeleses asuvates varjupaikades on väga nukker: varjupaigad on üle koormatud ning kodupakkujaid leidub kahjuks väga vähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles