VAATA VIDEOT Loomaaed lubab sul nüüd nimetada prussaka enda eksi järgi ja see loomadele sööta

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Prussakas
Prussakas Foto: luis2499/Shutterstock

San Antonio loomaaed Texase osariigis USAs on valentinipäeva puhul välja tulnud eriliselt humoorika ettevõtmisega. Nimelt saab nüüd väikese annetusraha eest nimetada prussaka, köögivilja või närilise oma endise kallima järgi ja see loomadele söödaks anda.

Tahad oma endisele kallimale natuke käru keerata? Tegemist on humoorika ja sõbraliku viisiga, mis ei kahjusta ei sind ega sinu eksi. Texases asuv San Antonio loomaaed on lagedale tulnud uue võimalusega, kus saab 10 dollari eest anda nime prussakale, mis läheb hiljem loomale söödaks. Kes pole huvitatud putukatest, võivad selle asemel valida 5 dollari eest köögivilja või 25 dollari eest närilise. 

«Tegemist on iga-aastase rahakogumisega «Cry Me a Cockroach», mis toetab loomaaia nägemust eluslooduse tuleviku kindlustamisest Texases ja terves maailmas,» seisab San Antonio loomaaia veebilehel. 

Kõik annetajad saavad digitaalse sõbrapäevakaardi ning samuti on võimalus saata digitaalne kaart ka oma endisele kallimale. Need, kes tahavad sammukese veel kaugemale astuda, võivad lisasumma eest saata ka videosõnumi, mis näitab, kuidas loom selle alla kugistab.

Tegemist on väga populaarse üritusega, kuhu laekus ainuüksi eelmisel aastal 8000 annetust erinevatest riikidest. Kusjuures Zach, Ray ja Adam on seni enim esitatud nimed. 

Oma endise kallima nime koos annetusega saab esitada siin

Allikad: BBC, People

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles