Turist sai šoki, kui tualetist väljudes tõelise hiiglasega tõtt vaatas

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Mudavannis pladistav elevant Botswanas.
Mudavannis pladistav elevant Botswanas. Foto: Kevin Dooley / CATERS NEWS / Scanpix

Mees sai peaaegu rabanduse, kui ootamatul hetkel suure elevandipulliga kohtus. 

Britid kuulevad hommikul ärgates lindude sirinat ja õnnelikud on looduses kitsi ja jäneseid kohanud või koplites hobuseid näinud. Aafrika fauna on sellest väga erinev. 

Alistair Lyne pildistas lõbusat hetke Botswanas Elephant Sands Lodge'is, kui tema reisikaaslane janu kustutama tulnud elevandimürakaga kohtus. Mees astus käimla uksest välja, kui avastas, et tema ees seisab tohutu elevant, kes kõigutab lonti ja talle otsa vaatab. Mees tardus hetkeks ja taganes siis tualettruumi kaitsvate seinte vahele. Elevant oli tulnud kõrvalolevasse veelompi jooma ja ilmselt otsustas hääli kuuldes ka nende tekitaja üle vaadata. 

Kuival hooajal on elevante palju ja vett napib. Seega lõhuvad metsikud elevandid infrastruktuuri, et pääseda vee juurde janu kustutama. Elevandid on inimeste suhtes sõbralikud ja ei lase end segada. Elephant Sands Lodge on alates 2000. aastast täiendanud looduslikku veevarustust, et aidata elevantidel ja teistel metsloomadel vett saada.

Selles piirkonnas on elevantidega kohtumine tavaline. Seega, kui soovid kohtuda nende leebete hiiglastega, võiks Botswana olla sihtkoht, kuhu järgmist puhkust planeerida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles