USKUMATU 14-aastane kass oleks peaaegu magama pandud, kuid viimasel hetkel...

lemmik.postimees.ee
Copy
Rocco
Rocco Foto: Tartu Kassikaitse

Rocco sattus Tartu Kassikaitse hoole alla kurval põhjusel: nimelt ei olnud tema eelmine omanik valmis kassi ravikulusid katma ning soovis looma hoopis magama panna. Kassikaitsjatel õnnestus hiirekütt aga päästa ning nüüd püütakse talle leida uus kodu.

Imearmas Rocco on täna Tartu Kassikaitse üks vanimatest hoolealustest - väärikad eluaastaid on tal lausa 14. Suletutti taga ajades käitub ta vabatahtlike sõnul aga nagu noor kiisupoiss kunagi.

Rocco jõudis kassikaitsjateni, kuna tema omanik ei olnud valmis kassi põiepõletikku ravima ja valis eutanaasiasüsti. Tänaseks on põiepõletik ja ka kehvas seisud hambad ravitud ja kassike on valmis nautima vanaduspõlve mõnusid toredas peres.

Hoiukodu kirjutab:

«Rocco on nagu filmist «Vanad torisejad». Ta päriselt häälega toriseb. Ta tahab palju lähedust, aga nii, nagu tema tahab ja täpselt nii palju. Ta kehakeelt peab hästi tundma ja aru saama, millal on musidest ja paidest küllalt. Armastab voodis magada ja salaja on tegelt väga hellik ja omanditundega inimese suhtes. Tal on ideaalne seedimissüsteem, kadestamist väärt. Sööb väga palju, aga ikka on ideaalkaalus. Oma toidu suhtes on väga kaitsev ja teistel kassidel või inimesel tema söömise ajal tema kausi juurde asja pole. Pigem ei sobi teiste kassidega kokku. Koeri ei salli. Rocco on küll vana, aga mängib palli ja sulepulgaga nagu poisike.»

Roccol on astma. Uus pere peab arvestama tema tervise jälgimise ja ravimisega, mis tegelikkuses on väga lihtne ja ei ole ka kallis. Ta on küllalt toidust motiveeritud ja nii saab tableti toiduga kenasti antud.

Rocco on väärt kodu, kus härra saaks inimest omana tunda ja toriseda oma päevade lõpuni. Loe rohkem ja paku kodu SIIN.

Roccoga on seotud mitu ravi- ja kliinikumikülastuse arvet. Rocco tänab, kui saad aidata ühekordse toetusega või kui otsustad tulla püsiannetajaks, et teised seeniorkassid saaksid oma valudest vabanemiseks kohast hoolt:

Pangalingi kaudu annetada saab siin

Saaja: MTÜ Tartu Kassikaitse

Selgitus: Rocco

Pangakontod:

SEB: EE581010220072929015

Swedbank: EE412200221042553213

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles