KOHUTAVALT KURB 12-aastane kass on aasta aega puuris elanud: teda päästaks sealt vaid...

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Aadu
Aadu Foto: CATS help / Facebook

Cats Help MTÜ hoole all on umbes 12-aastane Aadu, kes on olude sunnil pidanud viimased aasta aega puuris elama.

Aadu jõudis oma praegusesse hoiukoju 2022. aastal, kui ta oli väga haige. Kassike sai pikalt ravi ja tunneb ennast nüüd väga hästi. Siiski on Aadul üks suur probleem: ta asub ajutises hoiukodus, kus on veel mitukümmend kassi ja kuna Aadu peab oma tundliku seedimise tõttu sööma Gastro ravitoitu, on ta juba aasta aega näitusepuuris elanud.

Cats Help on ka varem Aadule paremat hoiukodu üritanud leida, kuid kahjuks pole siiamaani keegi ühendust võtnud sooviga Aadule paremat elu pakkuda. «Ehk juhtub jõuluime ja Aadu saab peale aastast puurielu lõpuks ometi vanaduspõlve nautida vabalt ringi liikudes?» loodavad vabatahtlikud.

Aadu sobiks väga hoiu- või päriskoju, kus pole teisi kiisusid või kus oleks keegi seltsiline, kes sama toitu sööks. Sobiks ka variant, kus Aadul oleks vähemalt oma tuba, kus vabalt ringi liikuda. Aadu ei pea kindlalt Gastro toidule jääma, vaid kui leiab mõne sensitive toidu, mis talle sobib, saab ta ka selle peal ilusti elada.

Aadu on oma iseloomult veel natukene pelglik, aga samas rahulik. Kuigi ta pole veel päris sõber inimesega, naudib kui teda kammitakse ja sulepulgaga silitatakse. Kui temaga tegeleda, muutub ta juba õige pea palju sotsiaalsemaks ja julgemaks sõbraks.

Kui soovid Aadule päris- või hoiukodu pakkuda, siis täida ankeet ja sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust. Cats Help lubab omalt poolt aidata nii palju kui oskab ja soovi korral saab nende juurest ka kõik kiisule vajalikud tarvikud ja ravitoidud.

Hoiukodu pakkumise ankeedi leiad siit lingilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles