NAPP PÄÄSEMINE Poiss tõttas Viimsis appi pisikesele koerale, kes ulpis keset jäist merd

lemmik.postimees.ee
Copy
Päästetud koerake.
Päästetud koerake. Foto: Loomaveeb

Loomapäästja Heiki Valner jagab uskumatut lugu sellest, kuidas üks pisike pomeraniani tõugu koerake napilt surmasuust pääses.

«Siiri Reinola võttis eile lapsed ühes ja läks Viimsis mere äärde tavapärast jalutuskäiku tegema. Üsna Noa resto lähedal kivimuulil märkasid nad ühe kivi peal miskit imelikku. Kaugelt vaadates ei saanud nad esmalt arugi, kellega tegu, aga lähemale jõudes hakkas imepisikese koerakese kontuur aina selgemalt välja joonistuma,» alustas Valner loo kirjeldamist Loomaveebis.

Pisike koer oli keset merelaineid kivi peale tardunud, aga kuidas ta sinna sai, kaldast päris kaugele, on täiesti arusaamatu, sest ujuda poleks ta külmas vees tõenäoliselt suutnud.

Juhuslikud möödujad ei kõhelnud aga hädas loomale abi pakkumast ning Siiri 14-aastane poeg, kes armastab väga loomi, tõttas koerakest päästma. «Õnneks polnud seal sügav, aga jalad olid ikka poolde põlve märjad küll. Roco võttis kaelast salli ja mähkis lõdiseva tegelase hoolega selle sisse,» kirjutas Valner.

Päästjad toimetasid merehädalise loomade kiirabi kliinikusse, kus ta üle vaadati ning suuri tervisehädasid ei tuvastatud. Õnneks oli koeral olemas kiip, selle järgi saadi kätte tema omanik, kes selgitas, et koer Cooper olevat Miiduranna sadamas jalutades plehku pannud ning segastel asjaoludel vette sattunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles