FOTOD Varjupaika sattus väga ootamatu välimusega koer: pea nagu Saksa lambakoeral, aga ülejäänud keha... (1)

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Nublu
Nublu Foto: Varjupaikade MTÜ

Tallinna loomade varjupaigas ootab uut kodu vahva kolmevärviline koer Nublu, kelle välimus on väga eriline.

«Nublu on noor ja suuremapoolsem koer, kelle välimus on vähemalt eklektiline, kui ei soovita öelda koomiline. Tema lusti täis silmad on Saksa lambakoera näost, aga kõik mis jääb kaelast allapoole, on pärit kas Inglise setterilt, või Austraalia lambakoeralt või lausa mõlemalt korraga. Päris kindlasti võib öelda, et ta on kordumatu oma välimuselt,» kirjeldab Varjupaikade MTÜ oma kodulehel Nublut. 

Nublu
Nublu Foto: Varjupaikade MTÜ

Nublu vanus jääb seitsme kuu ja nelja aasta vahele ning varjupaika sattus ta seetõttu, et omanik ta sinna loovutas. «Nublu eelmine omanik ei saanud paraku iseenda eest hoolitsemisega hakkama, rääkimata koerast. Nublu elas halbades tingimustes, kus tema heaolu ei olnud tagatud. Nublu loovutati varjupaika, et me saaksime talle otsida uue pere, kes oleks võimeline talle head koeraelu pakkuma,» ütles Varjupaikade MTÜ kommunikatsioonijuht Anni Anete Mõisamaa.

Nublu
Nublu Foto: Varjupaikade MTÜ

Iseloomult on Nublu energiline ning noorusest tingitult pole talle veel päris selge, kus on piir lubatu ja lubamatu vahel, kuid koeratarkuste õpetamine on varjupaiga töötajate sõnul ainult kättevõtmise asi. 

Nublu
Nublu Foto: Varjupaikade MTÜ

Nublu on kõige õnnelikum siis, kui paidesse ja patsutustesse tehakse vaheaeg vaid selleks, et mängida, et siis kohe alustada järgmise hellitamisringiga.

Nublule saab kodu pakkuda selle lehekülje kaudu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles