PÄEVAKÄPAD Põlvamaalt hukkamisest päästetud 4 vahvat kassipoega otsivad kodu

lemmik.postimees.ee
Copy

MTÜ Cats Help hoole all on neli vahvat kassipoega, kes hiljuti päästeti Räpina vallas asuvast Jõepera külast.

«Ühe talu hoovis ilmus kass, mitte kellelgi oma. Antud külas ei ole püsivaid külaelanikke väga palju, seega võimalik, et sinna toodud. Vanem proua andis kassile süüa ja üks hetk ilmus kass nelja lapsega hoovi,» kirjutasid MTÜ Cats Help vabatahtlikud sotsiaalmeediapostituse.

Vabatahtlikud püüdsid kassiema lõkspuuri abil kinni ning otsisid arsti, kes oli nõus steriliseerima. Vanem proua oli nõus emast kassi edasi toitma, aga kassipoegade saatus oli väga tume. «Selleks, et kiviaja meetmeid taluomanik ei rakendaks kassilaste vastu, sai kiisud kiirelt kinni püütud ja Tartusse toodud,» kirjutasid vabatahtlikud.

Kiisulapsed on aktiivsed, mängulised, tutvuvad mugava eluga. Esmakordselt said televiisorit vaadata. Vahel on arglikud, müra või kodutehnika ehmatab, aga see väheneb iga päevaga. Aega inimeste kõrval istumiseks väga ei ole. Naudivad, et ei pea õues külmetama ja söögi eest võitlema. Kassilapsed on saanud kõik vajalikud protseduurid.

Kui soovid kiisupoegadele päriskodu pakkuda, siis täida ära Cats Help MTÜ kodupakkuja ankeet ja Sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles