PÄEVAKÄPP Rängad läbielamised ja aastatepikkune vägivald: palju kannatanud Vassu otsib uut kodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Vassu
Vassu Foto: Tartu Kassikaitse

Septembris läks Tartu Kassikaitse appi Vassule, kellel on olnud uskumatult karm minevik (loe pikemalt siit).

Kohalike sõnul sai Vassu omanikult korduvalt peksa, kord lausa nii, et kõik hambad löödi suust välja. Külaelanikud teadsid sellest, kuid Vassu kümne elatud aasta jooksul ei sekkunud keegi sellisele vägivallale vahele.

Tartu Kassikaitse viis Vassu kliinikusse, kus teda ravima hakati ning hakkas talle ka uut kodu otsima (loe pikemalt ja vaata pilte siit). Hoiukodu leiti, kuid kahjuks said nad Vassule vaid ajutist peatumispaika pakkuda ning nüüd otsib Vassu taas hoiu- või päriskodu.

Tartu Kassikaitse vabatahtlikud ei oska täpselt öelda, milliseks Vassu ravi kujuneb – Vassul on ees veel mitu kliinikuvisiiti ja seejärel tuleb oodata erinevate proovide tulemusi, kuid ilmselt tuleb arvestada ravimite andmisega. Kuna Vassu on vabatahtlike sõnul hea isuga, ei tohiks sellega probleemi olla.

Vassu on vabatahtlike sõnul ka erakordselt sõbralik ja armas kass, kes ronib sülle ja öösiti kaissu. Ka teiste kassidega saab Vassu hästi läbi.

Kui sul on võimalik Vassule ajutist või lausa päriskodu pakkuda, siis täida ankeet SIIN.

Endiselt vajab Kassikaitse toetust ka Vassu kliinikuvisiitide jaoks, millel ei paista lõppu tulevat. Annetada saab kiirelt pangalinkidega SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles