Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KOHUTAVAD VIGASTUSED Kass langes kodus koera rünnaku ohvriks, kuid siis juhtus midagi veel hullemat

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Loomapäästegrupp andis sotsiaalmeedias teada, et nende hoole alla on tulnud väga traagilise taustaga kass, kes vajab väga annetajate tuge umbes 1500 euro suuruse raviarve tasumisel. 

Loomapäästegrupp teatas, et nende poole pöördus abi saamiseks Loomade Kiirabi Kliinik, kuhu oli toodud kohutavate vigastustega kass, keda oli tema enda kodus rünnanud koer. Kuna omanikud kassi ravida ei tahtnud, olevat nad palunud looma eutaneerida, millega loomaarstid aga nõus ei olnud, kuna kassi vigastused olid sellised, et ta võiks nendest paraneda.

Rahalise toe saamiseks pöörduski kliinik Loomapäästegrupi poole, kes hakkas kogume annetusi, et tasuda raviarve, mis tuleb umbes 1500 euro kanti. «Meile helistas arst ja palus, kas võtame kassi enda hingekirja, prognoos olla hea, kiisu nii noor alles ning tema süda ei luba teda magama panna,» kirjutas Loomapäästegrupi esindaja Liis Antons Facebooki postituses.

Kiisu loovutati omanike poolt Loomapäästegrupile ning nüüd on ta heade arstide hoole all, kelle seas on ka naine, kes teda vikerkaare taha lasta ei suutnud ja oli valmis talle hoiukodugi pakkuma. «Hoiame pöidlaid, et temaga saaks kõik korda!» lisas Antons.

Kassile on praeguseks tehtud MRT uuring, õmmeldud kokku suur haav keeles ning fikseeritud üks lõualuumurdudest ning ta viibib hetkel veel haiglas jälgimise all, kuna teda toidetakse sondiga.

Toeta Loomapäästegruppi annetustelefonidele helistades:

900 1313 (5.-)

900 1414 (10.-)

900 2323 (25.-)

NB! Palume tervitustekst kindlasti lõpuni kuulata, sest vastasel juhul annetust ei toimu! Täname!

MTÜ Loomapäästegrupp a/a EE437700771003183318 (LHV)

Selgitusse kirjutada: loovutatud kass

Hakka püsiannetajaks SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles