Kassipoja napp pääsemine Põlvamaal: kui kohale jõudsime, olid surnud kassipojad juba maha maetud...

lemmik.postimees.ee
Copy
Põlvamaalt päästetud kassipoeg.
Põlvamaalt päästetud kassipoeg. Foto: Eesti Loomakaitse Selts/Facebook

Mõni aeg tagasi jõudis Eesti Loomakaitse Seltsini (ELS) teade, et Põlvamaalt leiti vanast suitsusaunast kolm väga noort kassipoega. Kahjuks kaks neist olid juba surnud ja kolmas apaatne. Selts kiirustas kohale, et uurida, mis on kassidega juhtunud ja ellujäänud kassipoega aidata.

«Reageerisime kohe. Palusime teatajal jääda kasside juurde, kuniks meie vabatahtlikuga kohale jõuame. Kuid kui kohale jõudsime oli teataja koos elus olnud kassipojaga lahkunud ja surnud kassipojad maha matnud. Kuna ellu jäänud kassipoeg oli apaatne, siis ei saanud me jääda surnud kassipoegi üleskavema ja uurima, millesse võisid nad surra, vaid pidime kiiresti kiisubeebile järgi minema, et saaksime kiiremas korras loomaarsti juurde minna,» kommenteeris ELSi otsese abistamise juht Margit Midro.

Seltsi töötaja käis väikse nurrumootoriga samal päeval loomakliinikus. Kassipoeg oli väga kõhn, kuid muidu tundus kõik korras olevat. Kahjuks kassibeebi seisnud aga järsult halvenes, seega pidi temaga kiiresti loomakliinikusse sõitma. Kiisupoeg jäeti hetkel kliinikusse ning tema aitamiseks võib Seltsil kuluda 1428 eurot.

Põlvamaalt päästetud kassipoeg.
Põlvamaalt päästetud kassipoeg. Foto: Eesti Loomakaitse Selts

Selts palub abi kassibeebi elu päästmiseks ja üleskasvatamiseks, et sellest armsast tegelasest kasvaks terve ja tubli nurrumootor.

Kiisupoega saad aidata:

tehes annetuse Ma armastan aidata keskkonnas: https://www.armastanaidata.ee/algatus/huljatud-kassipoeg-vajab-abi-et-ules-kasvada

kandes sobiva annetuse Eesti Loomakaitse Seltsi kontole, selgitusega "Kassipoeg”

LHV Pank – EE977700771001365439

SEB – EE791010002019856000

Swedbank – EE332200221041248998

annetades helistades telefonidele 900 7200 (10€) või 900 7225 (4€)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles