SÜDAMLIK TEGU Mitu kuud erilist hoolt vajanud siilipoisid on nüüdseks kosunud ja tagasi looduses (2)

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Anne Coatesy/Shutterstock

Mitte kõik superkangelased ei kanna keepi — mõned neist tulevad täiesti meie keskelt ning nende supervõimeks on eriliselt suur süda. Loomapäästegrupp MTÜ jagab oma Facebookis südamlikku postitust sellest, kuidas neli vaprat siilipoissi ja -tüdrukut on abistajate valvsa pilgu all toibunud ning seejärel taas loodusesse vabaks lastud! 

Loomapäästegrupp MTÜ jagab rõõmustavat uudist neljast siilist, kes mitmeid kuid nende hoiukodus erilist hoolt vajasid, kuid nüüdseks on nad tublisti kosunud ja terveks saanud ning loodusesse tagasi lastud.

«Kaks tulid imeväikestena ja kaalusid alla 100g. Teised kaks aga oli apaatsed, täis munetud ja vajasid ravi ning kosumist, et taas loodusesse saada,» kirjutab Loomapäästegrupp oma postituses. 

«Üks siilike keda Grilliks hüüame jäi veel meie hoiukodusse toibuma, sest haav ei ole täielikult paranenud, kuid kohe kohe saab ka tema vabaks,» lisasid nad. 

Abistajad nendivad, et teised siilid, kes on neile varem sattunud, on kiiremini loodusesse tagasi saanud, aga nende viie siiliga võttis tervenemine kauem aega. 

Loomapäästegrupp MTÜ tänab südamest kõiki märkajaid ja hoolijaid, tänu kellele said siilid uuesti võimaluse elule. Selleks aga, et nad saaksid ka edaspidi päästa loomi, linde ja sõita kiirelt appi abivajajatele, vajavad nad lisatoetust. 

Toetada saab neid järgmiselt:

Loomapäästegrupp MTÜ

EE437700771003183318

«Aitan Loomapäästegrupil aidata»

või helistades (kindlasti kuula tervitustekst lõpuni, muidu annetust ei toimu):

900 1313 (5.-)

900 1414 (10.-)

900 2323 (25.-)

Püsiannetused laekuvad erikontole EE687700771003326719 ja sellel olevaid vahendeid kasutatakse ainult raviarvete tasumiseks.

Lisaks:

Kui oled Loomapäästegrupi fänn, siis osta endale, lapsele, sõbrale või oma lemmikloomale vahva kingitus mille summa läheb 100% abivajavatele loomadele:

https://lapseriided.com/tootekate.../heategevuslikud-tooted/

Loomasõpradele on neil müügil kvaliteetseid Hurtta rihmasid ja trakse ning jopesid lemmikule.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles