PÄEVAKÄPP Kasside presidendi kandidaat: šarmikas Alar Kuris otsib paleed, mida valitseda

lemmik.postimees.ee
Copy
Kassike Alar Kuris
Kassike Alar Kuris Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassike Alar Kuris on üks kodukootud, sooja südamega, elukogenud ja lustliku silmavaatega kassipoiss, kes on päästetud koos 25 kassiga suurest Ahtme korterikolooniast, kus omanikul oli liiga palju kasse ja nende elutingimused olid kohutavad.

Koos sõpradega on Alar nüüd loomaarsti juures käidud ja vajalikud ilu- ja terviseprotseduurid saanud ning nii on käes paras aeg päriskoju minna.

Alar Kuris on MTÜ Kasside Turvakodu vabatahtike sõnul tõeline presidendi potentsiaaliga kassipoiss: tõeline ühiskonna majakas. «Alar on alguses pigem vaoshoitud ja jälgib toimuvat eemalt, aga kui uute inimeste ja kohaga kohaneb, siis on vahva seltsiline, viskab nalja ning kui vaja, siis loeb noortele kassipoegadele sõnu peale, kes alatasa krutskeid teevad,» kirjeldavad nad.

Ärge siis unustage, tema on Alar Kuris, mitte Alar Karis. Ja kui presidendil on oma Kadrioru loss olemas, siis Alar Kuris alles otsib oma paleed. Alari Kuris on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Kui Sul on talle üks soe, hubane ja armastav koduke pakkuda, siis kirjuta talle. Kodupakkumisi oodatakse aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles