Kassipojad rikkusid pere õhtusöögiplaanid kõige armsamal moel

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kasside armastus karpide, sahtlite ja korvide järele on kõigile kiisuomanikele teada. Aga õõnsaid asju on veel ja need kindlameelsed kassipojad ei häbenenud nendesse tuttu minna. 

Ühe lemmikloomaomaniku õhtusöögiplaanid lükkusid edasi või jäid lausa ära, sest kassipojad hõivasid pliidile asetatud potti, et seal üks mõnus uni teha. 

Uudishimulikud kassid on tihti toimetava ja askeldava pererahva lähedal, aga need kiisupojad viisid selle uuele tasemele. Kaks kassipoega hõivasid pliidil oleva keedupoti ja magasid teineteise kaisus, kolmas karvakera oli niisama nende kõrval. Ka õhtusöögiks mõeldud makaronipakk oli salalikul kombel kapiäärelt põrandale kukkunud. 

@fountainofcats I swear these damn cats are always up to no good! #fyp #fypシ #cats #catsoftiktok #cat #kittycat ♬ Funny - Gold-Tiger

Kassidele meeldivad kitsad pikutamiskohad (näiteks karbid) just seetõttu, et nad tunnevad ennast seal turvaliselt ja kindlalt. Mugavus ei pruugi seejuures nende jaoks kõige tähtsam olla. Selle asemel, et kuulata majas kostuvat kära ja olla avatud võimalikele ohtudele, eelistavad kassid lesida väiksematel, varjatumatel aladel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles