VAATA VIDEOT Sajad inimesed tulid kokku, et üheskoos haukuda ja ulguda

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Kuvatõmmis NewYork Post/Jam Press Youtube videost
Kuvatõmmis NewYork Post/Jam Press Youtube videost Foto: NEW YORK POST/JAM PRESS

Berliini Potsdamer Platzi raudteejaamas võis mõned päevad tagasi näha kummalist vaatepilti sajast kummikutes ja koeramaskides olevatest inimestest, kes kõik üheskoos haukusid ja ulgusid, vahendab Daily Star UK

Tegemist oli Folsom Europe, iga-aastase BDSM-i ja fetiši messiga, mille raames säärane meeleavaldus korraldati. Aktiga sooviti näidata üles solidaarsust ja toetust inimestele, kes identifitseerivad ennast koerana.

«Seda konkreetset fetišit nimetatakse kutsikamänguks ja need isendid, enamasti noored mehed, on end riietanud koerakostüümidesse või pannud pähe koeramaski, et tunda ennast karvase kutsikana», on ürituse korraldajad öelnud. 

Lesbide, geide, trans- ja biseksuaalide saidi SDLGBTN sõnul kasutatakse geikogukonnas tihti peale terminit kutsikas. See kirjeldab noort, allaheitlikku meest, «kes on kujundatud täiuslikuks partneriks ning valmis olema koolitatud». 

Video on kulutulena levinud sotsiaalmeedias, pälvides sadu hämmeldunud reaktsioone.

«Kas nad jälitaksid kassi? Keegi peaks seda järgmine kord üle vaatama,» imestas üks kasutaja.

Teine lisas: «Varsti lasevad nad neil koertenäitustel võistelda ja annavad medali vapruse eest. Arvate, et ma teen nalja...»

Aga leidub ka toetavaid kommentaare.

«Nii, inimesed kogunevad ja mängivad koertena. Ma ei näe siin probleemi. On palju veidramaid asju, mille pärast muretseda» kirjutas üks kasutaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles