Magusa unega bernhardiin jättis perenaise õue külmetama

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Bernhardiin
Bernhardiin Foto: Shutterstock

Bernhardiin Midase veidi nördinud, kuid siiski lõbustatud ja armastav perenaine jagas videoklippi, kuidas püüdis ennast koduuksest sisse pressida. 

Väga armas, aga hiiglase mõõtu bernhardiin magas aga õndsat und, toetudes seestpoolt välisukse vastu, blokeerides sellega omaniku sissepääsu. Ta küll ärkas, kui teda hellalt, kuid jõuliselt uksega togiti, kuid ei lasknud ennast pikemalt häirida ning põõnas edasi. Loomale ei tulnud pähegi, et ennast veidi nihutada ja õues külmetav omanik sisse lubada. 

Õnneks suutis ta ennast lõpuks uksest sisse suruda ja koerast mööduda, kuid loom jäi 29-sekundilise klipi lõpuni häirimatult kenale laudpõrandale pikutama.  

@saint.in.the.city Replying to @DeeLee the worse is when you have your arms full #saintbernard #dogsoftiktok #tiktokpets #fyp #foryoupage ♬ Monkeyshine-JP - Lt FitzGibbons Men

Midase omanikule võis väike takistus koju saabumisel meelehärmi tekitada, tasub meeles pidada, et suured koerad nagu bernhardiinid vajavadki palju und.

TikTokis on klipi vaatajad loomulikult väga lõbustatud. Nad peavad Midast parimaks varaste ennetajaks ja pakuvad koera pererahvale varianti, et koera liigutamise asemel võiks kaaluda ukse rajamist mõnda teise kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles