Vapper naine peletas minema karu, kes limpsas tema minisea peale keelt (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Süles mõnulev minisiga on loo juures illustreeriva tähendusega
Süles mõnulev minisiga on loo juures illustreeriva tähendusega Foto: Shutterstock

Floridas pani tühja kõhuga pruunkaru silma peale ühele koduaias askeldavale miniseale, kuid kõik lõppes siiski õnnelikult. 

USA-s Florida osariigis Orlando linna lähedal päästis naine karu käest oma sea. Vahejuhtum toimus 22. augustil kell 22.22. 

Karu lõhkus maja ümbritseva aia ja üritas kinni püüda murul ringi jooksvat dekoratiivset kodusiga. Lemmikloom pääses eluga vaid tänu perenaise pingutustele, kellel õnnestus kiskja lärmakalt eemale peletada. Kui karu aiast põgenes, helistas naine politseisse ja kutsus sündmuskohale patrulli, et veenduda ohutuses. 

Politseinikud jäid maja juurde valvama, kuni piirdeaeda parandati, juhuks, kui karu proovib teisele katsele tulla. Õnneks loom tagasi ei tulnud. 

Pärast juhtunut väljastas šerifi büroo pressiteate, milles hoiatas ümbritsevaid elanikke ohu eest. Ametnikud tuletasid meelde, oma loomi õue lastes tuleb olla ettevaatlik. 

Aktiivse ehitustegevuse tõttu külgnevad Floridas elumajad sageli metsaste või soiste alade ja rahvusparkidega, kus elavad metsloomad, sealhulgas karud, alligaatorid ja maod. Kuna nende looduslik elupaik kahaneb, satuvad nad üha enam inimeste lähedusse ja ronivad isegi majadesse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles