KURI KOER? Rotveiler leidis vastsündinu ja tegi midagi üllatavat

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Rotveiler ei paista esmapilgul kõige inimsõbralikum tõug olevat, kuid kes on koeraga lähemalt kokku puutunud teab, et tema kurjakuulutava välimuse taga peitub soe süda. Viis aastat tagasi päästis üks vapper rotveiler vastsündinud beebi ning aitas ta bioloogiliste vanemateni toimetada.

Meediaväljaande El Pais andmetel sünnitas 2018. aastal Uruguays noor tüdruk lapse. Värskel emal olid vaimse tervisega tõsised probleemid ning ta otsustas äsja sündinud lapsest vaikida ja ta lähedalasuvasse kuuri peita. Tõenäoliselt oleks laps sinna jäänudki, kui kuurist mööduv rotveiler poleks tajunud, et midagi on valesti.

Ümbruskonnas elav koer muutus järsku rahutuks ja põgenes terveks ööks kodust, et magada vastsündinu kõrval kuuris. Kui omanik tuli rotveilerit otsima, leidis ta oma lemmiku kuurist, mis osutus tema enda töökojaks. Imiku arsti juurde viinud, sai koeraomanik teada jahmatava uudise – kuurist leitud laps oli tema enda lapselaps.

Mees rääkis kohalikule politseile, et sai eelmisel õhtul oma pojalt kõne, et ta naisel oli verejooks, kuid ta ei teadnud, et nad last ootasid. Tänu tähelepanelikule rotveilerile leiti laps elusalt ja viidi haiglasse ülevaatusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles