PARIM UUDIS Koer Vunts sõitis loomakliinikust oma päriskoju

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Eesti hetkel kuulsaim koer Vunts teel uude koju
Eesti hetkel kuulsaim koer Vunts teel uude koju Foto: Video kuvatõmmis

Eestit raputas vaid paar nädalat tagasi õõvastav juhtum, kus autojuht lohistas koera masina järel. Imekombel ellu jäänud Vuntsile elati kõvasti kaasa ja häid uudiseid hakkas peagi tulema.

Vaid mõned päevad peale raskeid operatsioone tegi tubli võitleja Vunts oma esimesed sammud. «Vunts on kogenud meeletut rahva poolehoidu ja tema rahapuudusel hädavajaliku ravi katkemist kartma ei pea,» sõnas Valner toona. Kuigi koer paraneb jõudsalt, on tervenemise teekond väga pikk. 

Pererahva rängalt väärkoheldud koer on kõigi sõber ja kliiniku personalil jagus tema kohta vaid häid sõnu. Koer lohutas ka kliinikusse tulnud murelikke loomaomanikke, kelle süda raske oli. Vunts lausa kiirgab heatahtlikkust. 

Valner ei jõudnud ära tänada koera päästnud politseinikke loomasõbraliku käitumise, loomaarstide professionaalsuse, muretsemise ja heatahtlikkuse eest, mis kõiki loomasõpru ühendas. «See kõik on vägev! Lihtsalt väga vägev! Peamine on aga see, et ka Vunts ise tahab väga elada ja teeb esimesi arglikke samme pärast taassündi.»

Täna on aga põhjust eriliselt rõõmustada. Heiki Valner saatis Vuntsi loomakliinikust teele – koer sõitis oma uue perega uude koju. Kaasa pakiti ravimid, toidumoon ja kliiniku töötajate parimad soovid. 

Õnnelik ja elevuses Vuntsile oli autosse paigutatud mugav pesa ja padjake, kuid vähemalt esialgu paistis, et ta eelistab istmel lösutada. Ei ole ka ime, sest pinginaabriks oli autos tema uus noorperenaine. Koer on ümbritsetud hoolitsuse ja armastusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles