TÄIELIK TÕBRAS Naine paljastas kadunud koera otsides oma mehe alatu käitumise

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto: Shutterstock

34-aastane anonüümseks jääda sooviv naine tegi Redditi foorumis postituse, kus rääkis oma mehe väga alatu vale. Nimelt palus naine mehel mõned päevad koera eest hoolitseda, aga koer läks sel ajal salapärasel moel kaduma. 

Naine läks oma tütrega mõne päeva pikkusele reisile ja kuna mees jäi töö tõttu koju, sai mees ka ülesandeks pere koera Ellie eest hoolitseda. 

Kõik oli kena kuni reisi viimase päevani. Siis sai naine puterdavalt mehelt telefonikõne teatega, et Ellie jooksis ära ja teda pole veel leitud. «Meie koer on üsna väike, minipuudli segu ja peaaegu 13-aastane. Mees ütles, et ta oli hommikusel jalutuskäigul põõsastesse nuuskima jooksnud ja pärast seda ta enam koera ei näinud.» 

«Me olime tütrega leinas,» kirjeldas teemaalgataja raskele uudisele reageerimist. «Aga koju jõudes oli mees uskumatult reibas ja heatujuline.» Naine kirjeldas, et kui pere pandeemia ajal koju töötama jäi, häiris meest sageli, kui koer tähelepanu ja lähedust nurus ja seda alati ka sai. 

«Mõni päev hiljem helistas meile naaberosariigi loomade varjupaik, et Ellie on leitud.» Koer oli varustatud kiibiga ja seetõttu said leidjad ka omaniku andmed. Kui naine oma abikaasale rõõmsat uudist teatas, ütles mees küll, et on õnnelik, aga tundus kuidagi tuim ja ebasiiras. Arutades kuidas koer nii kaugele sai jõuda, pakkus mees, et ju keegi varastas looma ja hülgas seejärel. Miski selles jutuajamises jättis naisele ebameeldiva emotsiooni ja ei andnud rahu. 

Ta otsustas kontrollida mehe pardakaamera salvestust ja sealt avanes jõhker ja julm tõde. Mees ise oli koera kodust kaugele sõidutanud ja seejärel hüljanud. «Ta jättis auto tee äärde seisma, viskas Elliele lendava taldriku, andis käskluse sellele järele joosta ja sõitis ise minema.» Alatu pereisa jättis abitu looma saatuse hoolde. 

Rääkides foorumis anonüümselt oma loo ära, küsis vihane ja õnnetu naine nõu, kuidas edasi käituda. Vastused olid ühesed, tal soovitati nii südametu mees pikema jututa maha jätta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles