ÜLLATAV Majaomanik leidis viltuse pildiraami tagant midagi šokeerivat

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks majaomanik märkas oma kodu seinal midagi kahtlast ning nägi, et üks pildiraam on imelikult viltu. Seinal rippuva maali taga oli aga hirmuäratav üllatus.

Kui segaduses elanik kahtlase maali taha piilus, leidis ta sealt ennast raami taha kerinud hiiglasliku mao. Madu oli lausa nii suur, et kui hirmunud inimene roomaja avastas, pidi ta selle äraviimiseks kutsuma kohale professionaali, kirjutab Daily Star.

Sotsiaalmeedias on ka jagatud päästeoperatsioonist videot, milles näidati, kuidas 1,5-meetrist vaippüütoni nimelist roomajat turvaliselt maali tagant eemaldati.

Päikesepaistelisel Austraalia rannikul elav majaomanik rääkis, et märkas ühel päeval oma kodu seinal midagi kummalist ning kui suur madu enda pea maali tagant välja pistis, sai elanik suure ehmatuse osaliseks. Ärevil omanik oli ka kohe üsna kindel, et peab kutsuma abi, selle asemel, et ise metsiku roomajaga tegeleda.

Madude püüdmise ettevõttes töötav Kurt ütles, et madu ei olnud täielikult maali taga, vaid tahtis uut elupaika uudistada ja piilus hea meelega raami tagant välja. Selleks, et suur püüton täielikult kätte saada, hakkasid päästjad teda kergelt kõditama, et ta kergemalt liikuma hakkaks. Hiljem samal päeval filmis Kurt ka hetke, mil teine päästja Dan püütoni loodusesse tagasi lasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles