Peigmeest ähvardab oma pulmadest kõrvalejäämine, sest koer korraldas tõelise pahanduse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
"Koer sõi mu kodused ülesanded ära" ei olegi vist väljamõeldis
"Koer sõi mu kodused ülesanded ära" ei olegi vist väljamõeldis Foto: Video kuvatõmmis

Kuldsed retriiverid on tuntud oma ilmeka miimika, sõbralikkuse ja apluse poolest. Ühe koera teravad hambad kombinatsioonis koeraliku uudishimuga võivad lausa ühed pulmad ära jätta. 

Mitte üheski piiripunktis ei läheks läbi vabandus «koer sõi mu passi ära». Isegi kui see vabandus tõeks osutub. 

Donato Frattaroli ja tema väljavalitu pulmad peaksid toimuma Itaalias 31. augustil. Tseremooniale on kutsutud palju külalisi ja tähistamine planeeriti suurejooneliseks. Kuid paar koera korraldatud pättust ähvardab need plaanid nurjata. 

Kui tulevane abielupaar 17. augustil perekonnaseisuametisse vajalikke dokumente läksid allkirjastama, leidis koer kuidagi peremehe passi ja näris seda nii, et dokument on rikutud. 

Mehe sõnul aitavad tal uut passi saada kongresmen Stephen Lynchi ja senaator Ed Mackie büroo väga vastutulelikud töötajad, kes võtsid kohe kõigi vajalike ametkondadega ühendust. Kuid isegi kõrgete riigiametnike kaasamine ei taga, et Donato uue reisidokumendi õigeaegselt kätte saab.

Juhul, kui Frattaroli ei saa Itaaliasse lennata, toimub pidu pruudi ja külaliste osavõtul, abielutseremoonia viiakse läbi hiljem USAs. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles