FOTO Loomakliiniku töötaja tegi Vuntsi elu päästnud politseinikele armsa üllatuse

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Sting Marek Frank Valgus oli üks neist politseinikest, kes Vuntsi kuuri alla jätta ei suutnud ja päästis tema elu.
Sting Marek Frank Valgus oli üks neist politseinikest, kes Vuntsi kuuri alla jätta ei suutnud ja päästis tema elu. Foto: Loomapäästegrupp

Sting Marek Frank Valgus oli üks neist politseinikest, kes Vuntsi kuuri alla jätta ei suutnud. «Tal endal kodus üheksa koerakest ja mees pidas tõega plaani, et Vunts kümnendaks võtta. Üheskoos siiski otsustasime, et Vunts vajab taastumiseks aega ja ruumi ning kirju seltskond seda kindlasti ei võimalda,» kirjutas loomapäästja Heiki Valner.

Loomade kiirabi kliinikus viibiv Vunts on kujunenud päris suureks staariks ning loomapäästegrupi asutaja Heiki Valner hoiab kõiki huvilisi tema käekäiguga kursis.

Reedel käis Vuntsi kliinikus vaatamas ka politseinik, tänu kellele õnnetult auto taga lohisenud loom üldse eluga pääses. Kliinikus ootas meest ees ka armas üllatus: nimelt laskis kliiniku administraator Kristina Siimann oma sõbrannadel talle magusa kringli küpsetada.

Sting Marek Frank Valgus oli üks neist politseinikest, kes Vuntsi kuuri alla jätta ei suutnud ja päästis tema elu
Sting Marek Frank Valgus oli üks neist politseinikest, kes Vuntsi kuuri alla jätta ei suutnud ja päästis tema elu Foto: Loomapäästegrupp

«Rahvas on Vuntsi pärast täna lausa hulluks läinud ja muudkui tulevad kliinikusse ja toovad kingitusi. Üks proua soovis kodu pakkuda, teine osa arvest ära tasuda. Suunasin nad kõik loomapäästegrupi lehele,» rääkis Siimann Valnerile.

Valner tegi ka ülevaate Vuntsi praegusest tervislikust olukorrast: «Nahka küll venib ja seda peab pingutama, aga mitte lõpmatuseni. Operatsioone saab teha külghaaval, sest muidu venitad ju keha teiselt poolt taas haavad lahti. Paar «auku» on aga nii suured, et ilmselt tuleb võtta mujalt nahka ja see siirdada. Siin taas omad hädad – nahaalused veresooned võivad vigastuda ja lõpuks uuel kohal see ellu ei ärkagi. Räme jama ja vaev, aga see kõik tasub ristil rippumist,» kirjutas Valner Loomaveebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles