PÄEVAKÄPP Kohtla-Järvel 3 kuulitabamust saanud kass vajab hoiukodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Kassi tulistati Kohtla-Järvel kolm korda õhupüssist.
Kassi tulistati Kohtla-Järvel kolm korda õhupüssist. Foto: Kasside Turvakodu

Augusti alguses tuli MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla imearmas oranž kassipoiss, kes paraku oli väga palju läbi elanud. 

Kassipoiss saabus MTÜ Kasside Turvakoju Kohtla-Järvelt Ahtmest. Arstlikul läbivaatusel selgus ehmatav tõsiasi, et teda on mitu korda õhupüssist tulistatud. »Üks kuul selgroo all, teine tagumises käpas ja kolmas munandis… Lihtsalt mõistus saab otsa. Kuidas saavad sellised asjad siiani juhtuda?» on kassipäästjad nõutud.

Algselt oli kassipoiss väga raskes seisus. Lisaks kuulidele oli tal väga tugev neerupuudulikkus, tema keha on ka usse täis, vereanalüüsid näitasid tugevat põletikku.

Teofrastuse rõntgenpilt.
Teofrastuse rõntgenpilt. Foto: Kasside Turvakodu

Tänaseks tunneb kassipoiss, kes on ristitud Teofrastuseks, ennast juba paremini. Ta sööb ise ja operatsiooni käigus eemaldati kuulid. Muret teevad vaid neerunäidud, mis on endiselt kõrged ning seetõttu vajab kass hädasti hoiukodu.

Kui saaksid pakkuda Teofrastusele ajutist kodukest ehk hoiukodu, kus ta saaks oma kodu oodata, siis kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Teofrastus
Teofrastus Foto: Kasside Turvakodu

Hoiukodusse antakse kaasa kõik kassipidamiseks vajalikud vahendid ning kõik ettetulevad raviarved tasub Kasside Turvakodu. Hoiukoduks olemise ajal pakub turvakodu igakülgset abi ning otsib karvapallile aktiivselt uut kodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles